LINZI LEMMENS  

studeerde aan AKI ArteZ, waarbij zij afstudeerde aan de inmiddels opgeheven richting Gemengde Media. Zij maakt onder andere grote tekeningen van oliepastel, foto en installaties. Daarbij is zij initiatiefneemster van sociale, cultuur en culinair gerelateerde projecten. Zoals BAKBLIK - autonome keuken, waarmee zij als cateraar feesten en festivals bezoekt. Ook begon zij Theehuis Enschede. Dit was een sociaal culturele ontmoetingsplek waarbij samen eten en koken centraal  stonden, om de interactie tussen bezoekers te bevorderen. 


Daarna heeft zij, in samenwerking met diverse participanten zoals TETEM Tussentijds, TANKSTATION - cultureel vulpunt opgezet. Als initiatiefnemer in organisator zet zij onder andere eten in als emulgator tussen kunst en het publiek. Op deze manier wil zij ontmoetingen bevorderen en bezoekers een brug bieden tussen elkaar en het culturele aanbod van de locatie. Bezoekers kunnen dan niet alleen kennis maken met kunst en cultuur, maar krijgen in het Eetcafé ook de kans om ideeën, ervaringen en kennis te delen. 

Zo kan de locatie een functie krijgen als platform voor nieuwe innovatieve ideeën en het uitbreiden van netwerken. Het is voor Linzi belangrijk dat het gebouw toegankelijk is voor een breed publiek.

.

www.LINZI.nl

www.BAKBLIK.eu

www.TANKSTATIONENSCHEDE.nl

photos

drawings

installations

projects